Pozitivne številke naj postanejo standard

naj postanejo standard!


RAČUNOVODSTVO MARIBOR - Darko Farič s.p.


Radi bi vam predstavili nas in naše podjetje, vam približali naše delo in vas obogatili z informacijami, potrebnimi za kvalitetno poslovanje. Z izkušnjami in znanjem vam pomagamo na poti do dobrega poslovanja in varnosti vašega podjetja. Medsebojno sodelovanje je temelj našega dela!
Računovodski servis in svetovanje maribor - vstopna slika

Predstavitev podjetja

Podjetje Andjelka Farič s.p., s sedežem v Mariboru, ima za seboj dvanajst let uspešnega poslovanja. Začetki so bili v prostorih stanovanjske hiše, a je obseg dela postal vedno večji, kar je bil vzrok za izgradnjo nove, večje pisarne in prijaznejšega delovnega okolja. 

Ukvarjamo se z računovodskimi in knjigovodskimi storitvami, katere vsako podjetje potrebuje za pravilno delovanje, ki mora biti v skladu z zakoni. Imamo obsežno ponudbo storitev, trudimo se ustreči zahtevam posameznika, novega podjetja in trga. Smo manjši kolektiv, kar pa nam po naših izkušnjah daje možnost osebnejšega stika s stranko.

Pri delu uporabljamo elektronsko poslovanje z davčno upravo, bankami in strankami, ki imajo s tem preglednejše delovanje. Omogočamo tudi delo na daljavo, ki ga z nekaterimi strankami že uspešno izvajamo, seveda v sodelovanju s programskimi hišami.

Izobraženost in izkušnje so naše bogastvo, ki ga delimo z vami. Usmerjamo vas na poslovnem, finančnem in investicijskem področju, kadarkoli nas potrebujete. Prilagodimo se vašim potrebam, prisluhnemo vašim interesom.

Zagotavljamo profesionalnost, zaupanje, medsebojno sodelovanje in pomoč pri uresničevanju vaših ciljev.

 

Vizija in poslanstvo

Obdržati želimo stabilnost in ugled podjetja ter skrbeti za novo rast in razširjenost, ostati strokovni, zanesljivi in prijazni.

Trudili se bomo za zadovoljstvo, sodelovanje in izobraženost naših strank, saj s skupnimi močmi lažje premagujemo probleme in zahteve države in zakonodaje.

Posodabljali bomo programsko opremo, ki olajša skupno delo, da lažje najdemo skupni jezik, odgovore in podatke, ki jih poslovneži potrebujejo v vsakem trenutku.

Razširiti nameravamo mrežne povezave dela na daljavo tudi s strankami, ki niso iz bližnje okolice.

Naše vizije rastejo z vami!

Darko Farič s.p.
Ulica Roberta Kukovca 20A
2000 Maribor

02 332 58 09 - Telefon
041 333 551 - gsm Andjelka
041 333 550 - gsm Darko

info@racunovodstvo-maribor.si